Flyttfirma Södertälje

Flyttar snabbt och smidigt till låga priser | 08-31 03 66

Säkerhet och Trygghet

Kunderna ska känna sig trygga i våra händer

Vi alltid väldigt måna om våra kunders säkerhet och trygghet. Du ska känna dig säker på att dina tillhörigheter är i goda händer när du anlitar oss för en flytt.

För att du alltid ska kunna nå oss så utser vi alltid en speciell arbetsledare som också fungerar som kontaktperson. Denna arbetsledare gör regelbundna kvalitetskontroller och har regelmässiga kontakter med kunden. På detta sätt kan vi upprätthålla en god kontakt och ett smidigt och konstruktivt samarbete med våra kunder.

Höga krav på säkerhet

En flytt eller någon annan av de många tjänster vi erbjuder ställer höga krav på säkerhet. För oss är det en självklarhet att våra kunder ska känna förtroende, trygghet och säkerhet med oss som samarbetspartner. Därför är vår personal välutbildad och certifierad och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. 

Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och är alltid flexibla när våra kunder behöver någon förändring. Vi finns alltid här för dig och lyssnar på dina behov. Vår målsättning ar att alltid kunna vidareutveckla och samordna effektiva och snabba tjänster och servicelösningar.

Vi erbjuder trygg och säker flytthjälp i Södertälje!