Flyttfirma Södertälje

Flyttar snabbt och smidigt till låga priser | 08-31 03 66

Flyttfirma

Vi minskar stressen när du ska flytta

En flytt till en ny bostad ska vara en glädjens dag och en start på en ny fas i livet. Du kanske flyttar för jobbets skull, för att barnen sa kunna få varsitt rum eller för att du behöver ett rejält miljöombyte. Förhoppningsvis blir din flytt ett lyckat drag, men det är lätt att stressen tar överhanden. Anlitar du oss så kan vi se till att minska på stressen och få hela flytten att fungera smidigt. Vi kan spara dig både tid och huvudvärk.

Vi har stor erfarenhet av flyttarbete i Södertälje med omnejd. Vi har under våra år i branschen arbetat fram rutiner som gör att vi kan genomföra en flytt på ett smidigt och säkert sätt.

Saker att tänka på inför flytten

Det är en hel del som man bör tänka på inför en flytt. Här bjuder vi på en checklista som kan vara till din hjälp.

  • Först och främst – glöm inte att allt är ordnat i ditt gamla hem. Se till att allt är ordentligt städat så att du slipper bakläxor vid besiktningen. Kolla att alla abonnemang (el, bredband, telefon etc) är uppsagda så att du slipper betala dubbla räkningar.
  • Använd alltid ordentliga flyttkartonger. Vanliga tunna kartonger eller banankartonger från din lokala matbutik avråder vi bestämt från när det handlar om flytt. En kartong som går sönder kan bli kostsamt och leda till onödigt extrajobb.
  • När du packar kartongerna, tänk efter så att du inte lastar för tungt. Visst är det bra att packa tätt för att spara plats, men det är inte värt en förstörd rygg. En flyttkartong full med böcker är inte lätt att bära. Tänk även på att märka upp kartongerna ordentligt, det förenklar både för oss som flyttfirma och för dig själv när du flyttar in.
  • En flytt är ett bra tillfälle att göra sig av med saker du inte behöver! Onödigt att ta med mer än du behöver. Om du inte vill slänga bort så kan du anordna en loppis, sälja på Blocket eller återvinn. Detta kommer garanterat att spara dig mycket möda under flytten.
  • Prata igenom med hela familjen vad som ska bevaras och vad som ska slängas bort innan ni kör igång. Gå igenom hela huset och kolla alla rum och vrår. Se till att inte stressa och slänga saker som betyder mycket för en person och mindre för en annan.
  • Att du anlitar en kompetent och flexibel flyttfirma är verkligen att rekommendera. Vi har varit med om det mesta i flyttväg och kan hjälpa dig att undvika de värsta fallgroparna. Se också till att vara ute i god tid – vi har mycket jobb så de kan löna sig att höra av sig ett tag innan det är flyttdags.

Anlita oss för trygghetens skull

Vi rekommenderar att du anlitar en kompetent och flexibel flyttfirma som vår. Vi har varit med om mycket när det handlar om flyttar och vi kan hjälpa dig att undvika de värsta fallgroparna. Se också till att vara ute i god tid  – då kan du vara säker på att vi är lediga och du hinner planera utan onödig stress.

Kontakta oss via vårt formulär.

Vi erbjuder trygg och säker flytthjälp i Södertälje!